Filosofie 2019-01-27T20:44:03+00:00

UW HUISDIER ONZE ZORG!

Filosofie

Een nieuw logo: in het nieuwe logo staan de kernwoorden waar de praktijk voor staat. Niks nieuws voor u, want het zijn de kernwoorden die altijd voor de praktijk hebben gestaan, alleen vinden wij het belangrijk om die nogmaals onder de aandacht brengen. Enkele kernwoorden zullen we hieronder nader toelichten.

Samen -> de praktijk en u als baasje zorgen samen voor uw huisdier

Betrokken ->ons hele team van Dierenkliniek Kruizinga voelt zich betrokken bij de zorg en welzijn van uw huisdier. Maar voelen ons ook betrokken bij u als eigenaar. Wij vinden het belangrijk dat het ook goed gaat met u.

Liefde voor dieren ->een open deur, maar wij als team hebben uw huisdier lief en zorgen daar ook met liefde voor.

Welzijn -> Uw welzijn en dat van uw huisdier staan bij ons centraal.

Medeleven -> Wij weten heel goed hoe groot de liefde voor een huisdier is en dat bij het verlies van een huisdier veel verdriet komt kijken. De aandacht/medeleven voor uw verlies heeft voor ons een grote prioriteit.

Begrip -> voor u en uw huisdier en alle emoties die daar bij horen.

Over onze kliniek

We zijn een goed uitgeruste moderne kliniek met een laagdrempelig karakter. Een praktijk met moderne bloedanalyse apparatuur, echo en digitale röntgen. Een ruime spreekkamer/ goed uitgeruste operatie kamer (met bewaking en gas anesthesie) en uitgebreide verpleeg mogelijkheden. Ook beschikken we over een laboratorium waar we bloed/urine en ontlasting analyse kunnen verrichten.

Onze praktijk werkt nauw samen met verschillende specialisten om uw huisdier de meest optimale zorg te kunnen verlenen. In veel gevallen kan dit bij ons op de praktijk.

Ons team neemt de zorg voor uw huisdier en voor u als eigenaar zeer serieus . U kunt goede diergeneeskundige zorg van ons verwachten.
Wat hoog in ons vaandel staat is dat u en uw huisdier zich prettig bij ons moet voelen daarom bieden wij u een moderne praktijk met een huiselijk gevoel!

X